arrowl-left arrow

Nya bostadsrätter.
Ny hemmahamn.

Vi tar nu emot intresseanmälan för etapp 2. Försäljningsstart inom kort. Intressenmälan >

Våren 2020 kommer det att bo 53 nya familjer på Kajen i Skärhamn. Här bygger vi nya hem alldeles vid vattnet med den bästa utsikten över Skärhamn och Skagerrak. Här väntar det goda livet, med båten och den sköna hamnpromenaden utanför dörren. Vill du också bo här? Endast ett fåtal lägenheter kvar.

Om husen

ÖversiktKajen förenar nytänkande lösning med respekt för historien. Vi bygger vi tre olika hustyper: Kajhusen vänder ansiktet mot hamnen, Pirhuset har blicken riktad mot öppet hav och Klipphuset tar stöd mot det kraftfulla berget. Längs den gamla strandlinjen går Kajens naturliga uterum och mötesplats – den långa bryggan. Den binder samman husen och skapar närhet mellan bostäderna och båtarna.

Mer information och priser på gofab.se

Visa på karta

Kajhusen

29 lägenheter, 59–152 m2
Planritning 360° interiör
Kajhusen ligger i soligt söderläge, alldeles vid bryggan och med båtplatsen inom räckhåll. Byggnadskropparna har dragits isär och förskjutits för att skapa fina siktlinjer ner mot vattnet mellan huset. Lägenheterna har egen ingång och sovrum mot gatusidan. I sydost möts man av stora glaspartier som ger en hänförande utsikt mot vattnet och utgång till terrasser och balkonger.

Mer information och priser på gofab.se

Pirhuset

Fem lägenheter, 55–121 m2
Planritning 360° interiör
Längst ute på piren vänder sig huset mot sydväst och Skageracks öppna vatten med stora glaspartier och öppna balkonger. De fem lägenheterna i denna del av huset har öppet samband mellan kök och vardagsrum och flertalet av lägenheterna har även sovrum med havsutsikt och utgång till uteplats. Den långa bryggan ligger alldeles runt knuten.

Mer information och priser på gofab.se

Klipphuset

19 lägenheter, 49–103 m2
Planritning 360° interiör
Mot det kraftfulla berget som skyddar mot norr återfinner vi Klipphuset med allt från välplanerade tvåor till takvåningar i ett eller två plan. Flera av dessa har väl tilltagna takterrasser med en härlig havsutsikt eller balkonger och uteplatser mot havet och de centrala delarna av Skärhamn.

Mer information och priser på gofab.se

Intresseanmälan
och kontakt

Intresseanmälan gäller för etapp 1 och 2. Välkommen att kontakta Peter Oskarsson på Gofab Fastighetsbyrå. Ring 0706 - 78 30 04, skicka ett mail till peter@gofab.se eller fyll i det här formuläret. Vi hörs och ses.

Ett levande hamnstråk, ett växande Skärhamn.

Kajen blir en viktig länk i ett levande hamnstråk, hela vägen från Havsporten till Akvarellmuseet. Sommartid är det så klart en härlig promenad. Men det blir också till stor nytta för det Skärhamn som lever året runt, där det blir lite närmare mellan butiker och bibliotek, bostäder och bussar.

Hitta hit

"En härlig plats att bo på och ett lyft för hela Skärhamn"

Här vill jag bo! Tänk att kliva ut på balkongen och ta in utsikten tillsammans med morgonkaffet. Eller att kila ner till båten och vara ute på fisketur inom några minuter. Helt underbart och alldeles unikt!

Nu väcker vi Kajen ur sin långa sömn. Vi förenar nytänkande lösningar med respekt för historien; husens fasader får traditionella kulörer och format som skonar både utsikter och horisontlinjer. Det ska kännas som att husen alltid har stått här. Lokalpatrioten i mig är stolt över att få skapa bostäder som gör att hela Skärhamn växer, lyfter och blir ännu bättre.

Min vision för Kajen är en mötesplats dit alla är välkomna. Det kommer att bli en spännande resa. Hoppas att du vill följa med. Och att vi ses en solig dag på Kajen.

Toftö. Med rötterna i Skärhamns historia och blicken mot framtiden.

AB Toftö bildades på 1960-talet och har sedan dess ägt marken och hamnen där Kajen ska byggas. Företaget har en stark lokal förankring och är en viktig del av platsens historia. Utvecklingen av Kajen innebär en ny era för Toftö där man riktar blicken mot framtidens Skärhamn och de möjligheter som kan skapas för samhället. För att förvalta Kajens arv och värna om den lokala förankringen har Toftö valt att driva utvecklingen inom Toftö koncernen.

Kajen är en unik plats som kräver unik kompetens. Därför har Toftö samlat kunskap i det egna företaget och knutit till sig lokala partners, till exempel arkitekter och entreprenörer, för utvecklingsarbetet. Samarbetet med fastighetsfonden Swedish Residential Development Fund ger Toftö extra tillskott av resurser och kunskap på den spännande resan mot nya Kajen och framtidens Skärhamn. Bostadsrättsföreningen på Kajen bildas i samarbete med Nordea.

Skärhamn/ Tjörn